Visles voor groep 7 & 8

De leerlingen van groep 7 & 8 van CBS De Borgstee hebben vandaag visles gehad van vrijwillgers van hengelsportfederatie Groningen/Drenthe. Het project werd mede dankzij Hengelsportvereniging HC De Karper uit Spijk georganiseerd. De leerlingen kregen eerst een theorieles. De leerlingen leerden o.a. welke vissen er er in zoetwater leven, waar vissen eitjes leggen, hoe je moet vissen, hoe je een haakje uit de bek van een vis haalt, enz. De kinderen kregen ook nog verschillende boekjes en zoekkaarten uitgereikt. Na de les mochten de leerlingen het geleerde in praktijk brengen. Achter het terrein van Oldencate werd veel vis aan de haak geslagen. Ondanks het slechte weer hebben de kinderen van deze dag genoten. We bedanken alle vrijwilligers!

In het fotoalbum van CBS de Borgstee kunt u meer foto`s bekijken.

Visles_950

Peter van Kooten