MFC update april 2020

MFC Update april 2020

Heb je de plannen vorige nieuwsbrief gemist?
Klik dan hier voor de Nieuwsbrief en van maart met plattegronden en MFC-plannen!

Hoe gaat met jullie in deze roerige tijden?
Hoe gaat het met jou en met je familie in deze roerige tijden? In het MFC is momenteel niks te doen. Alles ligt stil. Er wordt niet meer gedanst, gekaart, geknutseld of vergaderd. Hoewel het voorjaar in volle gang is, ligt het verenigingsleven plat. En tot onze grote teleurstelling zijn ook de toneelavond en caberetavond uitgesteld…

Wat doen we in deze tijden wel voor het MFC?
Nou… Kornelia heeft alle kastjes van binnen en buiten al gepoetst. Het MFC ligt er altijd al netjes bij, maar nu blinkt alles erover. Wat dat betreft is het ook gewoon jammer dat niemand het harde werken van Kornelia kan bewonderen. Ook hebben we een bestuursvergadering gehad via Zoom. Het duurde even, voordat iedereen de juiste instellingen te pakken had. Laten we zeggen dat we digitaal in ieder geval veel bijleren in het bestuur.

Lopen de plannen vertraging op?
Voorlopig lopen de plannen nog niet veel vertraging op. De architect is de detailplannen aan het uitwerken. Denk daarbij aan de bestektekeningen, uitwerken van de installaties, de bouwtechnische berekeningen en de laatste berekeningen voor de constructie. Wanneer de architect in het gebouw moet zijn, houden we netjes 1,5 meter afstand en de rest kan hij vanaf kantoor uitwerken. Dus voorlopig lijkt het goed te gaan…

Waar staan de kerkbanken nu?
Vorig jaar hebben verschillende mensen zich, tijdens de jaarmarkt, ingeschreven voor een kerkbank. Bijgevoegd vind je een aantal foto’s van de plekken waar de kerkbanken eigenlijk terecht zijn gekomen. Wij vinden het in ieder geval hartstikke leuk om te zien!

  • Kerkbanken van 4 meter hebben we nog in overvloed. Dus die kan je eigenlijk direct op komen halen (nouja, als deze crisis weer voorbij is dan…)
  • Ingekorte kerkbanken zijn er momenteel niet. Het is veel werk om de kerkbanken van 4 meter te demonteren en in te korten. Daarom maken we graag een inventarisatie. Wil je een ingekorte kerkbank? Meld je via het contactformulier van het MFC.

Dorpsagenda