Geen kerkdiensten t/m 1 april en meer info

In verband het met Coronavirus heeft de kerkenraad van de Protestantse gemeente Spijk-Losdorp besloten om t/m 1 april geen kerkdiensten te houden, naar aanleiding van het advies van het RIVM. Hoewel er geen 100 mensen in de dienst komen, is het wel een kwetsbare groep. Wij volgen daarin ook het advies van onze classis.

Op de zondagen is er om 10.00 uur wel een korte gebedsviering – zonder deelnemers – in de Andreaskerk, die u vanuit uw huis kunt beluisteren. Dat kan via de kerktelefoon, of door naar www.kerkomroep.nl  te gaan, en te zoeken naar ‘Spijk Groningen’ (of klik hier. ). Daar kunt u live meeluisteren, of de viering achteraf naluisteren.

Op zondag 15 maart wordt ook op NPO2, om 9.20 uur, een korte meditatie uitgezonden door ds. René de Reuver, de scriba van de PKN, vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk.

Andere groepsactiviteiten worden ook afgelast of uitgesteld: de jeugdavond op 20 maart, het middaggebed op 26 maart, het lopend buffet op 27 maart, de regiodienst op 29 maart en de gemeenteavond op 1 april.

De kerkenraad

Dorpsagenda