Cabaretpoel uitgesteld

Naar aanleiding van de door de overheid genomen maatregel om alle evenementen af te gelasten waar 100 of meer mensen komen, heeft het bestuur van MFC Spijk het besluit genomen om de Cabaret avond in het MFC uit te stellen. We hebben overleg gehad met organisatie en hebben de intentie om in de toekomst een Cabaret avond in Spijk mogelijk te maken.

Indien u alleen kaarten heeft gereserveerd en nog niet betaald hoeft u niets te doen. Wanneer u de kaarten in de voorverkoop heeft gekocht mag u contact opnemen met ons. Dit kan door te bellen met 06-51323546 of een e-mail te sturen naar mfcspijk@gmail.com

De mensen die per e-mail hebben gereserveerd benaderen we persoonlijk.

Wij hopen u van harte een andere keer te mogen verwelkomen in het MFC.

Bestuur MFC Spijk

Dorpsagenda