Kleintje Winkelhuis afgelast

Naar aanleiding van het advies van het RIVM hebben we besloten om kleintje winkelhuis af te lasten, we gaan natuurlijk kijken naar een nieuwe datum, alle ondernemers worden per mail op de hoogte gesteld, en we hopen dat iedereen onze Facebook pagina Winkelhuis Spijk  blijft volgen voor een nieuwe datum. Mocht er een nieuwe datum bekend gemaakt worden dan zal dat ook op www.spijk.net komen te staan.

Omdat wij als bestuur vinden dat we geen risico mogen nemen wat betreft het Corona virus, hebben we besloten om de komende 2 weken het winkelhuis niet te openen, we vinden het echt heel erg jammer maar voor nu is gezondheid het belangrijkste. We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, en zodra er nieuws is laten we dit weten.

Hanneke Heun
Voorzitter stichting Winkelhuis Spijk

Dorpsagenda