Onderzoek verkeersveiligheid Spijk

Onderzoek naar de verkeersveiligheid in Spijk.

Het zal u niet zijn ontgaan, op een aantal plekken in Spijk staan sinds kort 30 kilometer matrixborden. Deze matrixborden zijn van de gemeente Delfzijl en zullen tijdelijk in Spijk blijven staan. Veel inwoners van Spijk zijn zich niet bewust van de maximum snelheid in het dorp van 30 kilometer per uur. Op veel plaatsen wordt dan ook (veel) te hard gereden.

Stichting Dorpsbelangen Spijk wil, samen met Veilig Verkeer Nederland, in kaart brengen hoe de verkeersveiligheid in Spijk wordt ervaren. Wij vragen u daarom om een korte enquête in te vullen. Dat kan online via deze link:

https://nl.surveymonkey.com/r/Spijk2020

Er zijn ook papieren versies beschikbaar van deze enquête. Deze zijn af te halen bij de huisarts, bibliotheek en bij COOP Buist. Invullen en inleveren kan tot 15 maart.

Opmerkingen over verkeersveiligheid kunt u ook doorgeven via het mailadres van dorpsbelangen: dorpsbelangenspijk@hotmail.nl. Tevens kunt u via dit mailadres 30 kilometer stickers voor op de kliko’s aanvragen.

Wij hopen op veel reacties!

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête.

Gea Reitsema
Stichting Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda