Nieuwe dorpsgenoten welkom geheten

Nieuwe dorpsgenoten welkom geheten

Op Zaterdag 17 april heeft Stichting Dorpsbelangen Spijk 2 nieuwe gezinnen, die onlangs in Spijk zijn komen wonen, welkom geheten. Dit door middel van een welkomstwoord en het overhandigen van een “welkomsttas”. Deze tas is gevuld met allerlei informatie over ondernemingen en verenigingen in Spijk. Daarnaast zitten er een paar leuke cadeautjes in de tas die door ondernemers in Spijk beschikbaar gesteld zijn.

De nieuwe dorpsgenoten waren blij verrast met de tas en vonden het een erg leuk gebaar. Bij beide gezinnen is nog veel klus-werk aan de winkel, maar ze kijken er naar uit om mensen in Spijk te leren kennen. Voor de deelnemende bedrijven is deze tas een leuke manier om hun onderneming bekend te maken bij nieuwe inwoners. Mocht u zelf ondernemer in Spijk zijn en mee willen doen, dan kunt u contact opnemen via dorpsbelangenspijk@hotmail.nl. Ook verenigingen nodigen we van harte uit. Een aantal ondernemers en organisaties heeft een bijdrage al toegezegd, dus dat zal toegevoegd worden aan de volgende uit te reiken tassen.

Voor deze eerste uitgave gaat onze dank uit naar: Bos Witgoed, Jennifer bodycare, Verkeersgroep ’t Hogeland, Dierenpension en trimsalon Patmos, Den Tekentafel, Abiant, Haan totaalbouw, Lijv kinderyoga, Trimsalon DogYard, Thuishuis Bienander, Poort Groenservice, Kindcentrum ’t Maar en Jeugdwerk PKN Spijk-Losdorp.

Namens stichting Dorpsbelangen Spijk
Monique Kats Flikkema en Nina Mertens

Dorpsagenda