Kerstfair 2019

De kerstfair op vrijdag 13 december in het MFC is een groot succes geworden! Na jaren van afwezigheid hebben wij (Hendrieke en Kelly) gemeend dit weer eens op te moeten pakken. Het MFC leende zich hier uitstekend voor, want we vonden het fijn om lekker warm en droog te staan en niet afhankelijk te zijn van het weer. Met 17 verschillende standhouders hebben we een divers aanbod kunnen laten zien en het toch gezellig en knus weten te houden. De betrokkenheid en interesse onder de dorpsbewoners bleek groot te zijn, we hebben ontzettend veel Spijksters en ook mensen van daar buiten mogen verwelkomen. Een aantal leden van het CBS heeft de sfeer nog eens verhoogd met hun prachtige kerstmuziek, heel erg bedankt daarvoor.
Wij waren oprecht verbaasd door het aantal bezoekers van de fair……GEWELDIG! Ook hebben we vele positieve reacties ontvangen van bezoekers en standhouders dus dat geeft energie voor een volgende keer.

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen!

Hendrieke en Kelly

Foto’s Angela Smit

Dorpsagenda