Startweekend 2019

Startweekend 2019 van 20 t/m 22 september

Programma:

Vrijdag 20-09-2019
Blote voetenpad Aanvang: 19 uur
Start vanaf het M.F.C. Voor wie: jong en oud meenemen: handdoek
Opgave via marleen.kooistra@planet.nl

De jeugdraad organiseert vrijdagavond in het startweekend het blote voetenpad! Een leuke tocht door en langs Spijk, met leuke obstakels en natuurlijk veel gezelligheid. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom! We lopen op blote voeten, dus neem vooral een handdoek mee voor na het afspoelen van de voetjes!

Zaterdag 21-09-2019
Fancy Fair
Tijd: 14-17 uur
Plaats: M.F.C.
Voor wie: iedereen! Doel: De Voedselbank Delfzijl/Appingedam

Zaterdag wordt er een gezellige Fancy Fair georganiseerd. Voor 1 euro kun je leuke oude spelletjes doen, zijn er leuke zelfgemaakte werkjes te koop, er is lekker gebakken, er zal zelfgemaakte jam zijn en ook voor in huis of in de tuin is er genoeg te vinden! Natuurlijk is het Rad van Fortuin aanwezig en is het bijna altijd prijs!
Daarnaast wordt er een speciale 3 lagen taart bij opbod verkocht. Kortom er is genoeg te zien en te doen. De opbrengst van deze middag zal gaan naar de Voedselbank, zij zullen aanwezig zijn om informatie te geven. We hopen zo met elkaar een mooi bedrag te kunnen overhandigen! Kom ook gezellig langs!

Zondag 22-9-2019
Startdienst
Aanvang: 10 uur
Plaats: Andreaskerk ’t Loug Voorganger: Ds. Schimmel, m.m.v. de kinderen. Organist: Annejet Dijkman.

Deze zondag is er vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie en thee. De kerkdienst begint om 10 uur en heeft als thema “Elke zondag open”. Na de dienst drinken we een kop koffie, thee of fris met wat lekkers! Vervolgens is er een puzzelwandeltocht voor jong en oud. Dit duurt ongeveer een half uur.
Om 12.15 uur is er een lunch in het M.F.C. We vragen U om zelf iets mee te nemen voor de lunch, zodat we het eten met elkaar kunnen delen. Dit kan voor de dienst ingeleverd worden. De commissie zorgt voor soep en stokbrood. We sluiten om ongeveer 12.45 uur het startweekend af.

Hartelijk Welkom!

De startweekendcommissie:
Trisha Berends, Kornelia Keizer, Gerda Wiersema

Dorpsagenda