Informatiebijeenkomst kindcentrum Spijk

Informatiebijeenkomst kindcentrum Spijk op 26 juni
Op woensdag 26 juni is er een informatiebijeenkomst over het nieuwe kindcentrum in Spijk. De informatiebijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur in MFC aan de Nesweg 1 in Spijk. Inloop is vanaf 19.00 uur. Voor de zomervakantie gaat de bouw van het nieuwe kindcentrum in Spijk op Sportpark Oldencate van start. Tijdens de bijeenkomst informeren we u onder andere over hoe het gebouw eruit komt te zien, wie de werkzaamheden uit gaat voeren, hoe het verkeer gaat rijden tijdens de bouw en wie u kunt bereiken voor vragen en opmerkingen.

Programma

19.00 uur        Inloop

19.30 uur        Welkom door programmamanager Heiko Dijkhuizen

19.35 uur        Toelichting door wethouder Jan Menninga

19.45 uur        Architect TEAM 4 geeft een toelichting op het gebouw

20.00 uur        Aannemer Hendriks BV informeert over de inrichting van de bouwplaats en heiwerk

20.15 uur        Projectleider Peter Giezen presenteert de overall planning

20.30 uur        Vragen

20.40 uur        Napraten met ruimte voor één op één gesprekken

21.00 uur        Einde

 

Scholentransitie
De gemeente Delfzijl maakt het basisonderwijs toekomstbestendig door een groot aantal basisscholen onder te brengen in kindcentra, waarin basisonderwijs en kinderopvang zijn samengebracht. Hierdoor is in de toekomst opvang en onderwijs onder één dak te vinden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met deze scholentransitie wil de gemeente bijdragen aan een kwalitatief goed onderwijsklimaat, duurzaamheid en een toekomstbestendige omgeving voor kinderen. De gemeente Delfzijl realiseert samen met de basisscholen OBS Fiepko Coolman en CBS de Borgstee, Kids2b en Biblionet Groningen een nieuw kindcentrum op het sportpark in Spijk.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de gehele scholentransitie op www.delfzijl.nl/scholentransitie.

Gemeente Delfzijl

Dorpsagenda