Open dag en clubdag vv Poolster

VV Poolster organiseert op zaterdag 29 juni de open dag en clubdag. Op deze dag is iedereen welkom. Ook niet leden zijn van harte welkom op deze feestelijke dag!

Onderdeel van deze dag is het inmiddels traditionele mixtoernooi in de middag. Dit jaar wordt het mixtoernooi echter in een ander jasje gestoken. Iedereen mag namelijk meedoen! Heb je altijd al eens met je familie, partner of vrienden een voetbaltoernooi willen spelen? Dan is dit je kans! Je hoeft dus geen lid te zijn!

Het mixtoernooi zal bij voldoende opgaven in meerdere poules gespeeld worden. Rond 13.00 uur zullen we starten met het toernooi en de prijsuitreiking zal rond 17.30 – 18.00 uur zijn. Daarna is er de mogelijkheid om gezellig samen te barbecueën op het terras achter de kantine. Dit alles onder het genot van een lekker stukje muziek. Via deze weg wil de vereniging het seizoen op een feestelijke manier afsluiten.

Heb je zin om mee te doen aan het mixtoernooi met een team? Geef je team dan z.s.m. in ieder geval voor 20 juni op via: p.m.kooistra@outlook.com . Vermeld in je aanmelding je gewenste teamnaam en alle deelnemers. Vermeld daarnaast welke spelers lid zijn en welke niet. Heb je geen team? Dan kun je je ook individueel opgeven via: p.m.kooistra@outlook.com . Je zult dan bij een willekeurig team worden ingedeeld.

Wij hopen als vereniging op een grote opkomst, zodat we een fantastisch toernooi neer kunnen zetten met geweldige prijzen!

– ca. 9.00 – 12.00 uur: Multisport activiteiten voor de jeugd (o.l.v. Regionale Voetbal Academie).
– Ca. 12.00 – 12.30 uur: Afsluitende lunch voor de jeugd: Patat van ‘Vet lekker!’
– 13.00 – 18.00 uur: Mixtoernooi senioren (+prijsuitreiking).
– Vanaf 18.00 uur: Gezamenlijke barbecue door de Vesting(voor een ieder).
– Vanaf 18.00 uur: Muziek van Garmt Bakker.

Open dag commissie v.v. Poolster

Dorpsagenda