Grote opkomst beachvolleybaltoernooi

Gisteren werd er een beachvolleybaltoernooi gehouden op het ijsbaanterrein in Spijk. Met maar liefst 19 teams was de opkomst zeer groot te noemen. Alle teams waren ruim voor aanvang aanwezig, zodat de wedstrijden op tijd konden beginnen. Wietske en Harma onze vaste scheidsrechters floten de meeste wedstrijden, met een aanvulling van scheidsrechters uit verschillende teams. Op blote voeten in het zand spelen is toch even anders dan op een harde ondergrond, mooi om te zien. De mixteams speelden in 3 verschillende poules, aan het einde mochten de winnaars daarvan tegen elkaar spelen in de eindfinale. Uiteindelijke winnaar van de mixpoules was RVF 1. Bij de heren werd Spiekster Blaauwboksems 1e. Het was een prachtige avond, wij hebben genoten en het publiek vermaakte zich ook prima. De teams reageerden zeer positief en we hebben op de avond zelf geen wanklank gehoord. Er was slechts 1 enkelblessure, we hopen dat het met deze speler snel weer beter gaat. Hierbij willen we alle teams en vrijwilligers, die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt, bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Uitslagen:

Mix A
1 Wiersema
2 SCH1
3 Air Traffic Control
4 Atje voor de sfeer
5 Bende van Ellende

Mix B
1 RVF1
2 S.O.S1
3 SCH3
4 SCH2
5 Snollebollekes

Mix C
1 RVF2
2 S.O.S2
3 Volleybalteam Bierum
4 HCOK2.0
5 SCH4

Heren
1 Spiekster Blaauwboksems
2 Hopla
3 Losse Flodders
4 F.C. Doornbos

Volleybalteam S.O.S en Maaike
Linda Scheltens

*foto’s J.G. Hazeveld

Dorpsagenda