Beweegtuin officieel geopend

Dinsdag 28 mei is de beweegtuin in Spijk officieel geopend. Wethouders Menninga en Rijzebol en zwemtalent Niels Wiersema uit Spijk verrichtten de openingshandeling. De beweegtuin Spijk is een bewonersinitiatief dat in 2 jaar tijd uitgegroeid is van idee tot werkelijkheid. Jong en oud kunnen hier sporten, eventueel onder begeleiding van een coach van Huis van de Sport Groningen.
Spijk is in beweging. Beweeg mee!

Dinsdag 18 juni is er ook een Train de trainer cursus, georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen en Personal Fit Noord (Haren). Wil je daarbij zijn? Geef je dan op voor 14 juni. Deelname is GRATIS!

Train de trainer cursus beweegtuin Spijk
Een 1,5 uur durende cursus, waarbij er dieper wordt ingegaan op het juist uitvoeren van bepaalde oefeningen in de beweegtuin, zodat jij bekwaam bent om anderen te helpen door ze op een goede manier te laten bewegen! De cursus wordt gegeven door personal trainers van Personal Fit Noord (Haren).
Dinsdag 18 juni van 19:30 – 21:00 uur bij de Beweegtuin Spijk (naast de ijsbaan)
Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, dus geef je snel op via r.wolf@hvdsg.nl  VOL = VOL! Opgeven kan tot en met vrijdag 14 juni.
Deelname aan deze cursus is GRATIS!

Voor beweeg- en begeleidingsrooster, zie foto’s. We zullen zo spoedig mogelijk op de site een link “beweegtuin” aanmaken waar informatie en data te vinden zijn.

*foto’s Jan Hazeveld en Linda Scheltens

De redactie

Dorpsagenda