Al veel werk verzet in de oliebollenbakkerij

De afgelopen dagen werd onze schuur bevolkt door allerlei mensen.. het reed af en aan. Deze mensen hebben hard gewerkt, grote en kleine problemen onderweg opgelost en ontzettend veel “zooi” hierheen gesleept. Wij vinden het nu al leuk dat het oliebollen bakken nog steeds door kan gaan in Spijk! We hopen dat Henk Sikkema “zijn oliebollenbakkerij” na vele jaren met veel plezier kan gaan overdragen aan de jongere generatie! Voor nu: slaap lekker oliebollenbakkers van muziekvereniging CBS.. als jullie vannacht gaan starten ; (01:00uur heb ik me laten vertellen!!) niet te hard zingen onder het beslag maken en bakken hoor.. wij komen morgen wat later op de ochtend erg graag proeven!! Zet hem op met z’n allen en dat het maar een gezellige dag mag worden!!

Groet Mark en Nina
Nesweg 4B (op 31-12 het adres voor de lekkerste oliebollen van Spijk en verre omstreken)

Dorpsagenda