Dansers gezocht voor werelddansgroep Spijk

Werelddansgroep Spijk e.o. wil graag nieuwe dansers (m/v)

Er wordt gezegd dat stil zitten het nieuwe roken van nu is. Met andere woorden stil zitten, niet bewegen is niet goed voor je gezondheid. Wil je gezond oud worden dan is beweging een “must”. Dat kan door te wandelen, te fietsen. Lekker in de buitenlucht. Een aanrader. Je kunt ook thuis elke dag 50 keer de trap op en neer lopen of naar de sportschool gaan. Maar ….. volksdansen is veel gezelliger en een heel goed alternatief voor de sportschool. En daarvoor hoeft je het dorp ook niet uit. Van september tot en met april wordt er elke donderdag vanaf 15.00 uur een uur gedanst in het MFC ( voorheen Pro Rege) in Spijk. De kosten zijn € 8,00 per maand. Nu zijn er waarschijnlijk mannen die denken dat volksdansen een vrouwenaangelegenheid is. Absoluut niet. Kijk maar eens naar de volksdansgroepen uit het buitenland. Het voetenwerk van die mannen, geweldig! Maar dat kunnen Spijkster mannen toch ook?
Ik hoop dat u zich voelt aangesproken en een kijkje komt nemen.

Namens het bestuur,
Wike Spoelstra-Postmus

*O ja, de eerste donderdag van de maand dansen we niet.

Dorpsagenda