Privacy en Spijk.net

Laatst werd ons de vraag gesteld hoe wij met de privacy omgaan vanaf 25 mei.

Een veel bezochte pagina was jaren geleden de pagina met Spieksters. Veel inwoners stonden daar vermeld (met naam en met de straat waar ze woonden) voor de vlag van Spijk. Deze hebben we jaren geleden al offline gehaald! Als het goed is, is daar op het internet helemaal niets meer over terug te vinden. Deze pagina bestaat dus niet meer.

De artikelen op de site worden niet enkel door ons zelf gemaakt.  Veel mensen sturen ons een verslag van een evenement en ter ondersteuning van het verhaal enkele foto’s.  Daar zijn we heel blij mee. Het kan dus voorkomen dat u hierop te zien bent en u niet wilt dat deze foto op de site blijft staan. In dat geval kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld de foto (+ omschrijving en reden) welke verwijderd moet worden. We zullen dan zo snel als mogelijk de foto verwijderen.

Hopelijk kunnen we, met inachtneming van de privacy-regels, de site in de toekomst  leuk en levendig houden.

Namens de redactie
Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda