Volleybaltoernooi goed bezet

Het volleybaltoernooi was dinsdagavond goed bezet. Er was wel wat stress bij de organisatie toen er plotseling een team meer kwam opdraven dan waarop gerekend was in de wedstrijdschema’s. Uiteindelijk is het met de kennis/ervaring van Maaike van Leusden rond dit soort evenementen goed gesteld en was het probleem binnen korte tijd opgelost.

De kop is eraf! Met het verschrikkelijk mooie weer in het vooruitzicht kan de feestweek volgens mij niet meer stuk. De onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Jan Doeke Pijper en Sandra Bos. Zelf heb ik er ook nog een paar aan toegevoegd.

Uitslag:
Mixteams
1. boom boom pauw
2. Snollebollekes Rechts
3. SOS Mix

Herenteams
1. SOS Heren
2. Spiekster Blauwboxems
3. Barry Bak


Foto’s Jan Doeke Pijper


Foto’s Sandra Bos

Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda