Huisartspraktijk J. Cijsouw Nieuwsbrief april

Pauzes = werkoverleg
Door de toename van taken en personeel is er meer overleg nodig. Daarom moeten wij de pauzes intensiever gebruiken voor werkoverleg. De balie zal daarom gesloten zijn tussen 10.15 en 10.45 uur, tussen 12.30 en 13.00 uur en tussen 15.00 en 15.30 uur. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Voor spoed zijn we natuurlijk altijd telefonisch en via de balie bereikbaar.

Tijdelijke apothekersassistente
Omdat Korrie nog ziek is, werkt Petra Noordhoek hier tijdelijk op vrijdag en af en toe op dinsdagmiddag. Petra is een ervaren apothekersassistente en we zijn blij dat ze ons wil helpen. Om dezelfde reden werkt Alie nu meer aan de balie en Marjan van Hal neemt daarom een deel van haar spreekuren over. We rekenen op uw begrip.

Aanleveren van urine
In de vorige nieuwsbrief stond hier een melding over. Aanvulling hierop: u kunt bij ons gratis potjes krijgen.

Praktijk gesloten
De praktijk is gesloten vanaf maandag 23-04-2018 t/m woensdag 02-05-2018.
De waarneming is via dokter Addink uit ‘t Zandt: 0596-581282

Afscheid Okkolina
Van Okkolina kreeg ik het verzoek om u via deze nieuwsbrief heel hartelijk te bedanken voor de aandacht die er was voor haar afscheid; de lieve woorden, de mooie cadeaus en iedereen die op de receptie was ondanks de kou. Het heeft haar heel goed gedaan! Nogmaals bedankt!

AVG
De wet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) gaat per 25 mei in. Dat heeft voor ons gevolgen. Wij kunnen u geen informatie via de mail meer geven, tenzij u een e-zorgaccount heeft. Dus de informatie die u van ons krijgt is niet inhoudelijk, maar kan zijn: ‘neemt u even contact op’, of ‘de uitslag is goed’.
Later volgt hierover meer informatie.

www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda