Huisartspraktijk J. Cijsouw

Problemen bij de groothandel
Door problemen bij de groothandel waar wij onze medicijnen bestellen, krijgen wij de medicijnen niet op tijd of helemaal niet binnen. We proberen om u de medicijnen te leveren die echt nodig zijn. Het kan daarom zijn dat u maar een beperkte hoeveelheid meekrijgt. Medicijnen die u met spoed nodig heeft, kunnen we leveren of via een andere apotheek betrekken.

Volgende week moet u nog rekening houden met vertraging. We vragen uw begrip hiervoor en hopen dat het snel verholpen zal zijn.

‘t Zandt
Dokter Mulder gaat het werken in zijn praktijk langzaam afbouwen. Huisarts mevrouw Addink uit Middelstum zal de komende tijd gedeeltelijk in zijn praktijk aanwezig zijn.

Medicijnkastje
Het medicijnkastje is verplaatst van de buitenmuur naar het voorportaal. Dit ivm wettelijke privacy-eisen. Overdag kunt u uw doosjes en brieven daarin deponeren.

Wachtkamerscherm
De digitalisering heeft nu ook de wachtkamer bereikt. Voor informatie over de praktijk en andere zaken, hangt er een scherm boven de deur. Geen ideale plaats, maar wel de beste in onze situatie.

E-service
De medicatie e-service werkt nog steeds niet optimaal; soms komt een deel van uw bestelling niet door VOOR of TIJDENS de verwerking door ons. We zijn in overleg met de leverancier van de software en bedanken u voor uw geduld met deze manco’s…..

De patiëntenenquête van 2015
Het heeft lang geduurd, maar de resultaten zijn bekend en met veel aandachtspunten zijn we aan de slag gegaan. U vindt op de website een samenvatting. Inmiddels zijn we met een enquête (op beperkte schaal) bezig die gericht is op de diabeteszorg.

Vakantie in juni
De praktijk is gesloten van 12 juni tot en met 16 juni. Waarneming door dokter Mulder uit ‘t Zandt, telefoon: 0596-581282

Zomervakantie
Deze is van 14 augustus tot en met 1 september. Ook dan wordt waargenomen door de praktijk in ‘t Zandt.

Dorpsagenda