Tocht om de Noord door Spijk

Zaterdag 23 september is het zover “Tocht om de Noord “. Meer dan 4000 wandelaars zullen door ons prachtige dorpje Spijk wandelen. Dorpsbelangen heeft samen met een groep enthousiaste dorpelingen nagedacht over hoe we deze wandelaars een leuke herinnering kunnen meegeven. Vanaf 10:00 uur zullen uit de richting van Bierum de eerste wandelaars arriveren en rond 13:30 verwachten we de laatste. Ook zullen er op Tjariet mensen beginnen aan hun wandeling rond 10:00 uur. Zij wandelen namelijk 15km en zullen hier met bussen worden afgezet om vervolgens via hoofdweg noord naar ‘t Loug aan te sluiten op de route zoals hieronder weergegeven.

We willen er voor iedereen een groot festijn van maken dus het zou mooi zijn als u uw huis/straat versiert met vlaggetjes of iets dergelijks. ‘Job oet Spiek’ zal voor entertainment zorgen op het sportveld en op t’Loug zal een dj de boel opvrolijken. De wandelaars vinden het prachtig om dit enthousiasme te zien. We zouden graag nog wat oude spijkerbroeken in het dorp ophangen dus als u die nog heeft kunt u die inleveren bij Johnny Sikkema, Havenweg 4 of bij Jannie Pijper op de Tweehuizerweg 5.  We willen u en de wandelaars veel plezier toewensen.


 
Bij vragen kunt u contact opnemen met:
Johnny Sikkema 06-51323546 of Jannie Pijper 06-30064324

Johnny Sikkema