Denk mee over het wonen in Spijk

De gemeente organiseert op maandag 9 oktober en maandag 16 oktober in Theater Congrescentrum De Molenberg een inloopmarkt over de Woonvisie voor Delfzijl en omliggende dorpen. De inloopmarkt is op beide avonden van 18.00 tot 21.00 uur (zaal De Schans). Op deze avonden worden de hoofdlijnen van de woonvisie voor de gehele gemeente gepresenteerd. Deze zijn de vertaalslag van onder meer de input uit de gesprekken die deze zomer zijn gevoerd met vertegenwoordigers van alle dorpen en wijken, ondernemers en woningcorporaties. Tijdens de inloopmarkt bestaat de mogelijkheid om nog wensen en ideeën in te brengen voor de woonvisie. Alle inwoners van Delfzijl zijn op de inloopmarkten welkom.

Goede basis voor de toekomst
De woonvisie geeft spelregels op hoofdlijnen en moet een goede basis bieden voor de toekomst. Delfzijl wil een aansprekende havenstad zijn met mooie omliggende dorpen waar het goed en veilig wonen is. Bij de ontwikkeling van de woonvisie wordt rekening gehouden met de vernieuwingen in de stad, zoals het stadcentrum en de recreatieve kustzone en ontwikkelingen rond duurzaamheid, scholen en zorg.

Gemeente Delfzijl