Bingo Poolster weer groot succes

De laatste keer dat ik naar een bingo avond geweest ben was alweer een tijdje geleden. Gisteren maar weer eens een poging gewaagd. Met zo’n man of 50 zat de kantine behoorlijk vol. Annelies draaide aan het bingo apparaat, waarna Rommy de nummers opnoemde. Er waren 5 rondes te gaan, best spannend, alhoewel winnen voor mij bijzaak is. Ik kom er vooral voor de gezelligheid, maar het is soms lastig kletsen tussen het opnoemen van de nummers door, voor je het weet mis je er een. We werden nog verrast door een gratis ronde en een extra superronde. Af en toe een pauze tussendoor en aan het einde van de avond nog genoeg tijd voor een hapje, drankje en om na te praten. Alhoewel ik niet kwam voor de prijzen, won ik er toch een. De volgende bingo avond is op vrijdag 21 april om 19:30 uur in de kantine van vv Poolster.

Linda Scheltens