Spiekster nieuwjaarsreceptie 2017

Graag nodigen wij alle Spieksters en leden van vv Poolster uit voor de nieuwjaarsreceptie 2017 op vrijdagavond 6 januari om 20.00 uur in de kantine van v.v. Poolster (Willem de Mérodelaan 2). De nieuwjaarsreceptie zal dit jaar een feestelijk thema hebben. Onder muzikale begeleiding van DJ Garmt Bakker willen we deze avond samen met u tot een feestje maken. Anders dan andere jaren zal de nieuwjaarsreceptie dit jaar voor het hele dorp georganiseerd worden. We heten daarom een ieder van harte welkom!

De Spiekster nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door vv Poolster

Programma

20:00 Inloop
Welkomstdrankje +
2 consumptiemunten

20:35 Nieuwjaarsspeech
Toekomst sport Spijk

20:45 Feestavond
m.m.v. DJ Garmt Bakker

24:00 Sluiting

De Spiekster nieuwjaarsreceptie staat in het teken van het realiseren van het kunstgrasveld.
Daarom de gehele avond SPIEKSTER-UUR

vv Poolster

Dorpsagenda