Schoentje opzetten bij Bartelds

De Sint is weer in het land! Kinderhartjes beginnen sneller te kloppen en het aftellen tot Sinterklaasavond is weer begonnen! Ook dit jaar kunnen de jongste onder ons bij Cafetaria Bartelds een schoentje opzetten!

Vorig jaar hadden we maar liefst 30 gevulde schoentjes! En in 2014 zelfs 43! Download en print de kleurplaat, maak deze zo mooi mogelijk en lever deze geknutseld in bij ons in voor 2 december! Dan kunnen jullie het gevulde schoentje weer ophalen vanaf 3 december! Dit jaar is niet alleen het schoentje gevuld, maar kunt u ook nog een klein cadeautje verwachten van de “Cafetaria Bartelds piet”!

Uiteraard kunt u ook dit jaar een kleurplaat exemplaar ophalen in de cafetaria zelf of u kunt creatief zijn en uw eigen schoentje knutselen! Wij kunnen niet wachten om alle mooie creaties uit te stallen voor de Sint en zijn Pieten!

https://www.facebook.com/CafetariaBartelds

Bert Bartelds