Nieuwsbrief Gymvereniging Poolster (i.o.) – 15/9

Hartelijk dank voor de vele reacties en aanmeldingen voor lessen onder de vlag van Poolster die we al binnen hebben gekregen. Aanmelden, vragen stellen en reacties geven kan nog altijd op gymnastiekspijk@gmail.com.

Na een tegenvaller dat er deze week nog geen lessen kunnen worden gegeven is er nu goed nieuws. De lessen voor Vario, Gym 1 en Gym 2 kunnen weer van start gaan.
De lessen Vario worden gegeven op het bekende tijdstip maandagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. De eerste les is op 19 september 2016.

De gymlessen die aangekondigd stonden op de dinsdag worden nu op de maandag gegeven. Iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven, hebben we hierover bericht. We hopen dat het voor niemand een probleem zal zijn. Als er voldoende deelname blijft zullen de lessen voor gym 1 en gym 2 op maandag 26 september 2016 beginnen
Voor de lessen Jazzdance zijn we nog druk bezig om leiding te zoeken.

gymvereniging Poolster i.o.

Dorpsagenda