Geen zwanen meer

Ooit is op de site dezelfde titel gebruikt toen in 2009 alle zwanen door de gemeente waren verwijderd. Nadat we vorige week via Facebook hadden gemeld dat een van de zwarte zwanen dood in de kerkgracht dreef moesten we vandaag constateren dat de overgebleven zwaan ook was doodgegaan. De oorzaak van deze trieste voorvallen is nog niet bekend. Volgens een van onze bronnen zal de dode zwaan de komende dagen nader worden onderzocht.

De huidige zwanen waren slechts enkele jaren geleden door de gemeente in de kerkgracht uitgezet. Vorige exemplaren wisten in 2007 zelfs voor een groot aantal nakomelingen te zorgen.

DSC_0006_950_zwaan

Een gedachte over “Geen zwanen meer

  • 15 juni 2016 om 23:07
    Permalink

    zwanen zijn monogame dieren
    waarschijnlijk van liefdes verdriet gestorven.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda