Zeer geslaagde koningsdag

Ondanks het bijna winterse weer, kijken we terug op een zeer geslaagde Koningsdag in Spijk. Dankzij de medewerking van Het Carillon hebben we alle geplande activiteiten door kunnen laten. ‘s Morgens kon je blik gooien, kraaltjes rijgen, suikerspin eten en spulletjes kopen op de vrijmarkt. Aansluitend hebben ruim 60 bikkels meegedaan aan de Puzzelfietstocht. En we sloten de dag af met een heerlijke BBQ met 80 tot 100 deelnemers.
Wat ook leuk is om te melden is dat we ons bestuur voor het komende jaar weer op sterkte lijken te krijgen. We hebben inmiddels een paar “sollicitaties” en de beide vertrekkende bestuursleden hebben op Koningsdag besloten nog een jaar te blijven. Daarnaast hebben we veel hulp aangeboden gekregen voor hand-en-span-diensten. Daar zijn we ook erg blij mee.
Ten slotte hebben een aantal mensen gevraagd hoe ze lid kunnen worden van Oranje-vereniging Spijk, omdat ze ons willen steunen. Stuur daarvoor je naam, adres, en rekeningnummer naar koningsdagspijk@gmail.com en geef aan dat je ons machtigt om 5 euro per jaar van je rekening af te schrijven.
Tot volgend jaar. Dat wordt ook een bijzonder feest, want dan wordt Willem Alexander 50 jaar!

Bestuur Oranjevereniging Spijk