Koningsdag 2021 enorm succes

Koningsdag 2021

Het is al bijna 2 weken geleden, maar we genieten nog steeds na van Koningsdag 2021. Met bijna 180 deelnemers en een heerlijk weertje was de puzzeltocht een enorm succes en we zijn blij dat we ondanks Corona toch iets voor jullie hebben kunnen organiseren. De hele dag door werden er mensen gespot met oranje tasjes op hun rug, druk overleggend over wie nou ook alweer die jurk van Máxima had ontworpen, hoeveel nationaliteiten Prinses Beatrix ook al weer heeft & wie waren al de Koningshuisleden op de foto? Ook de kinderen hebben enorm hun best gedaan om alle kroontjes te vinden! De winnaars hebben we inmiddels kunnen verblijden met de prijzen. We willen iedereen bedanken voor jullie enthousiasme & deelname!

Graag willen we nog noemen dat Janneke & José na 4 jaren stoppen met hun inzet voor de Oranjevereniging. We bedanken Janneke & José voor hun inzet van de afgelopen 4 jaar! Met het vertrek van Janneke & José zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden zodat de Oranjevereniging kan blijven voortbestaan. Mocht je nieuwsgierig zijn en vragen hebben mag je altijd een vrijblijvend mailtje sturen naar oranjeverenigingspijk@outlook.com.

We hopen dat we volgend jaar weer een gezamenlijke activiteit kunnen organiseren waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

De Oranjevereniging
Angela ten Hove – Hoekstra

foto’s Oranjevereniging:

foto’s Linda Scheltens:

Dorpsagenda