Bevordering toerisme in Spijk

Vanochtend (27/1) 1e brainstorm gehad met 4 Spieksters over het bevorderen van het toerisme in Spijk. Hoe zet Spijk zich beter op de kaart door de kwaliteiten van het dorp beter te benutten en door toeristen gastvrij te onthalen meer levendigheid en reuring te krijgen. Maar ook met bruisende activiteiten als het “grachtconcert” van CBS een tijdje terug. Op 24 februari om 09.00 uur 2e brainstorm ronde met de groep.

Wie sluit zich aan bij deze enthousiaste en ideeënrijke groep?

Edwin Broekman

 

[ verplaatst naar 9 maart/ red]

2 gedachten over “Bevordering toerisme in Spijk

 • 28 januari 2016 om 12:35
  Permalink

  In een van de dorpen waar ik gewoond heb, waren we aan het einde van het seizoen blij als de toeristen weer opgekrast waren en het dorp weer van “ons” was… De enigen die er wel bij voeren was de middenstand… Bezint eer ge begint, zou ik zeggen…

 • 28 januari 2016 om 19:55
  Permalink

  Waar kun je in ons mooie Spijk als toerist terecht voor info, of ergens op een uitnodigend terras zitten om iets te nuttigen.
  Zou dit misschien een uitdaging zijn?

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda