Onze nieuwe gebiedsregisseur stelt zich voor

Hallo Spijk!

Mij naam is Jason Rosaria en ik ben jullie nieuwe gebiedsregisseur.
Een maand geleden ben ik met deze mooie functie gestart en ik neem daarmee de taken over van mijn voorganger Edwin Broekman. Op dit moment ben ik volop bezig met mijn inwerkprogramma en ben ik het gebied aan het verkennen. Daarnaast word ik klaargestoomd met heel veel informatie wat nodig is om jullie goed van dienst te zijn. Zowel intern als extern ben ik druk bezig met kennismakingen. Alle lopende initiatieven pak ik verder op. Door een goede overdracht van mijn voorganger weet ik goed wat er bij jullie speelt, wat er loopt en wat komt. Mijn eerste indruk? Wat zijn jullie toch een leuk en actief dorp! Die indruk kreeg ik al toen ik door jullie straten rondreed om de mooiste straat van Spijk te jureren. Alleen in jullie dorp zijn er al 12 werkgroepen die bezig zijn met een mooi initiatief. Met sommigen van jullie heb ik al contact gehad of kennis gemaakt. Maar nog lang niet met alle werkgroepen en bewoners. Uiteraard wil ik dit binnen de mogelijkheden zo snel mogelijk doen. Ook organiseer ik binnenkort na de zomerperiode net als mijn voorganger maandelijks een inloopmoment om goed in contact met jullie te blijven. Wanneer en waar laat ik jullie nog weten. Op 24 september ben ik in ieder geval aanwezig tijdens de Dorpsagenda en Jaarvergadering Spijk. Een mooi moment om met alle werkgroepen en verenigingen nog persoonlijk kennis te maken.

Hebben jullie tussendoor vragen voor mij? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Stuur dan een e-mail naar jason.rosaria@eemsdelta.nl of bel mij op 0615138422

Ik verheug me erop om samen met jullie mooie initiatieven te realiseren! 

Hartelijke groet,

Jason Rosaria

Dorpsagenda