Gebiedsregisseur op locatie

Vandaag 21 oktober de eerste keer “werken op locatie” in de Steunstee Spijk. Als gebiedsregisseur ga ik minimaal 1 dagdeel per maand werken in elk dorp. Laptop mee, inloggen op het gemeentelijk netwerk en aan de slag. Tegelijkertijd ben ik er voor inwoners met vragen, ideeën etc. over de leefbaarheid in hun dorp. Na Godlinze, Krewerd en Bierum, was er hier ook direct aanloop. Inwoners met persoonlijke vragen of met meldingen over de openbare ruimte of gemeentelijke gebouwen.
Vanmiddag samen met een Spiekster een digitale melding aangemaakt over een lekkende, rottende dakgoot van de Steunstee. Je kunt de melding opnemen en droppen in het gemeentehuis, beter is het een inwoner te laten zien hoe makkelijk het nieuwe digitale meldingensysteem werkt. De persoon krijgt dan een bevestiging op zijn mailadres en zijn melding is ook direct goed vastgelegd.

12122938_745589265564005_1915926875764218244_n