Leeft het WK in Spijk?

Langzaam kleuren de straten weer oranje maar toch heb ik het idee dat het WK niet zo leeft als 4 jaar geleden. Laat het vliegtuig maar stationair draaien dan kunnen ze zo weer mee terug hoorde ik laatst ook iemand zeggen. Ik ben benieuwd hoe positief de Spiekster is als het om de huidige WK-selectie van Louis gaat? U vindt de nieuwe poll aan de rechterkant van de site. Doe mee en maak uw keuze.

4777

Jan G. Hazeveld

5 gedachten over “Leeft het WK in Spijk?

 • 7 juni 2014 om 19:20
  Permalink

  Ach als het maar niet uit Friesland komt 🙂

  • 8 juni 2014 om 11:18
   Permalink

   Dat is wel heel erg erg, hè…

  • 8 juni 2014 om 11:58
   Permalink

   Misschien moeten we deze Rinus and Friends contracteren voor een geweldige feestavond in Spijk. Neem jij het initiatief Jan?
   Geef mij even de datum door, dan kan ik zorgen dat ik elders ben.

   • 8 juni 2014 om 12:27
    Permalink

    Elders? Nou, anders ik wel! 🙂

   • 8 juni 2014 om 13:05
    Permalink

    lijkt me een verschrikkelijk goed plan PJ .. een echte publiekstrekker. ik ga erover nadenken 🙂

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda