nagenieten van “SPIJK AAN TAFEL”

210 Spijksters verzamelden zich gisteren op het binnenterrein van ‘t Loug om te genieten van een heerlijk stamppotbuffet. Een groot aantal vrijwilligers had het beste uit zichzelf gehaald door magnifieke nagerechten te maken.
Zonder namen te noemen verdienen alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt een pluim van jewelste.
Geniet nog even na van de fotoreportage van Ellen Kasemier.
Piet-Jan Schalk.

6 gedachten over “nagenieten van “SPIJK AAN TAFEL”

 • 31 mei 2014 om 16:22
  Permalink

  Ziet er fantastisch uit! Hulde aan de organisatie!!!!!

 • 31 mei 2014 om 20:01
  Permalink

  Wat een feest gisteravond, met dik 200 Spijksters aan tafel. Vijf prachtige vrouwen serveerden een overheerlijk stamppot buffet met verse worst, gerookte worst en speklapjes (in overvloed). Er waren koele drankjes van Piet en als finale…. eigen gemaakte toetjes door en voor Spijksters. Van een romige vanillepudding met een scheutje rum uit het overzeese tot en met warme krentjebrij van vroeger en alles wat er tussen in zit. Het werd tegen de avond wel een beetje kil in de schaduw van de kerk, maar wat een warmte straalden alle mensen uit. Het was echt genieten. Wat ik nu het mooiste van alles vond? De uitnodiging om je buurman / buurvrouw bij je thuis uit te nodigen om samen te eten. Na een kort moment van aarzeling heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb beide vrouwen aan tafel uitgenodigd binnenkort een hapje bij me te komen eten. Daar zie ik echt naar uit, als vervolg op dit grootse ontmoeten.
  Bedankt organisatie van Spijk bakt!

  Ook namens Stichting Dorpsbelangen Spijk
  Gepke van der Leest

 • 1 juni 2014 om 10:44
  Permalink

  Prachtig initiatief! We hebben er allemaal van genoten!

 • 1 juni 2014 om 12:44
  Permalink

  Een prachtig idee om met elkaar te eten, het was echt geweldig, een hele dikke pluim voor een ieder. Het eten was uitmuntend!!

  Tonnie.

 • 1 juni 2014 om 14:04
  Permalink

  Het was een zeer geslaagde avond op een zeer mooi plekje! Respect voor de organisatie en de aanwezigen voor de grote opkomst.

 • 1 juni 2014 om 14:33
  Permalink

  Bij het gezellig eten zijn er toch enkele mensen overhaast weg gegaan en zijn of haar bestek en borden heeft laten liggen
  Diegene die het vergeten zijn kunnen het terug halen bij Henk Sikkema op `t Loug 21

Reacties zijn gesloten.