Bloemetjesmarkt in Spijk

2 dagen bloemetjesmarkt in Spijk op 24 en 25 mei & Mega bingo feestavond op vrijdag 31 mei
Aanstaande vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei organiseert Bloemenshop 3Borg Spijk haar jaarlijkse bloemenmarkt. Hiervoor wordt de Schoolstraat deze dagen afgesloten. Vanaf zaterdag 25 mei 18:00 uur is de weg weer toegankelijk voor het verkeer. Voor dit evenement zal de straat weer feestelijk versierd worden en deze rijkelijk voorzien worden van een diversiteit aan bloemen en planten.

Bloemetjesmarkt
Vrijdag 24 mei starten wij de verkoop vanaf 8:30 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 25 mei “ voor de vroege vogels” al om 6:00 uur tot 17:00 uur. Zoals ieder jaar zal de eerste vroege vogel weer fleurig beloond worden. Deze dagen zal de versierde Schoolstraat er weer kleurrijk bijstaan met een diversiteit aan planten zoals: mooie palmbomen, olijfbomen, citrusboompjes , oleanders en andere mediterrane planten . Ook zal er een ruime keuze zijn in een diversiteit aan perkplanten zoals: de welbekende geraniums, petunia’s of lobelia’s. Verder hebben wij dit jaar leuke brocante handel te koop, van deurknoppen tot bijzet tafeltjes. Kom lekker snuffelen op deze gezellige markt. U bent van harte welkom.

Mega bingo feestavond
Op vrijdag 31 mei zal er in het dorpshuis M.F.C gebouw, Nesweg 1 te Spijk, een mega bingo feestavond worden georganiseerd door Bloemenshop 3Borg Spijk. Deze avond worden er 5 rondes en 2 super rondes gespeeld. Er zijn fantastische prijzen te winnen zoals diverse huishoudelijke artikelen waaronder een stofzuiger, friteuse, koffiezetapparaat, waardebonnen oplopend tot 100 euro, een kruiwagen vol verrassingen en een diversiteit aan planten. De voorverkoop is inmiddels gestart bij Bloemenshop 3Borg Schoolstraat 1 te Spijk telefoon nr 06-57551146. Kaarten kosten €10,00. Het belooft een zeer gezellige avond te worden met vele verrassingen, na afloop een optreden van het welbekende duo Lucas & Gea
Niet naar de bingo maar wel naar de afterparty dat kan, entree á € 2,50 aan de zaal. Aanvang bingo is 19:30 uur , zaal open 18:30 uur .
U bent van harte welkom.

Namens team Bloemenshop 3Borg Spijk

Dorpsagenda