Opvallende verschijning

Dat een lantaarn niet van geheugenmetaal gemaakt is bleek vanmiddag wel toen een exemplaar aan ‘t Loug niet meer uit zichzelf overeind kwam. De lantaarn is niet getroffen door metaalmoeheid maar is door een achteruit rijdende vrachtwagen tegen de vlakte gereden. De verwachting van de bewoners was dat de lantaarn geen teken van leven meer zou geven want de stroom was eraf gehaald. Niets was echter minder waar.

Linda Scheltens

2 gedachten over “Opvallende verschijning

  • 11 oktober 2012 om 22:22
    Permalink

    De wonderen zijn de wereld dus nog niet uit!!! Misschien heeft de dader verwoede pogingen ondernomen de lantaarnpaal te reanimeren, dacht hij/zij dat het niet mocht baten, is afgetaaid, en uiteindelijk bleek toch goed werk te zijn verricht! We zullen het niet weten, ben ik bang! En hoe moet het nu dan verder met deze lantaarnpaal???

  • 12 oktober 2012 om 12:46
    Permalink

    Heb niet gauw medelijden met een lantaarnpaal, maar dit breekt mijn hart. Deze verdient een tweede kans.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda