Activiteitenmiddag Priegeltoen

De weergoden waren ons dorp vanmiddag gunstig gezind. De regen was zoals te doen gebruikelijk weer met bakken uit de hemel gevallen, om vervolgens tijdens de activiteitenmiddag weg te blijven. De kinderen konden naar hartenlust rennen, springen en glijden op de grote speeltoestellen die de speeltuinvereniging voor deze gelegenheid had opgezet. Het treintje reed, en er werden bonnetjes uitgedeeld voor een heuse suikerspin! Ranja vloeide rijkelijk door de spenen van een koe, zodat er gewerkt moest worden voor een bekertje. Met lekkere vuile snoetjes en kletsnat, genoten de kinderen van deze middag. Even geen school, huiswerk of computer. Lekker buiten, lekker gek doen. Het was, denk ik, weer een succes, en alle lof voor de mensen en vrijwilligers van de speeltuinvereniging. Ze hebben er weer iets leuks van gemaakt!

 

Dorpsagenda