Nieuws van de speeltuinvereniging

Beste dorpsgenoten,

We hebben al een tijdje niks van ons laten horen, maar we hebben niet stilgezeten. Nadat duidelijk werd dat de supermarkt Coop Buist gaat vernieuwen en hiervoor een groot gedeelte van de huidige speeltuin wordt gebruikt, zijn wij diverse malen in overleg geweest met diverse instanties. Helaas heeft dit niet het door ons gewenste resultaat opgeleverd. We hebben uiteraard nieuwe plannen gemaakt en we willen graag dat er toch gespeeld kan worden op de huidige plek. De speeltuin aan de Alberdaweg zal na de zomervakantie volledig worden leeggehaald. Alle toestellen zijn inmiddels aan vervanging toe. Zodra duidelijk is hoe het terrein er voor de speeltuin uit gaat zien, hopen wij weer aan de slag te kunnen met nieuwe inzichten en plannen. We houden u op de hoogte.

Wij wensen u een fijne zomer toe !

Stephanie Breedijk
namens het bestuur Speeltuinvereniging Priegeltoen

Dorpsagenda