Het jaar 2013 van mondharmonicaclub Dindua in vogelvlucht!

2013 wordt bijna afgesloten, een jaar waarin wij als muziekvereniging weer veel muzikale klanken hebben laten horen in verschillende bejaardentehuizen en kerken.

15 februari hadden wij de jaarlijkse donateurs avond in Pro Rege, een avond waar we samen veel liederen hebben gespeeld en gezongen en als kers op het toetje een leuk toneelstuk van TAG uit uithuizen!

Op 8 november was onze jaarlijkse muziek -en bingo avond in Elim met de trekking van de huis aan huis verloting. Klik hier voor de uitslag.
Onze sponsoren Autobedrijf Ter Veer, COOP Buist, Cafe-Bar Carrillon, Klussenbedrijf Timmers en Garage West willen we hierbij enorm bedanken.

Afgelopen kerstnacht hebben wij ons muzikale jaar mogen afsluiten met een optreden in de Christelijk Gereformeerde Kerk Het Lichtbaken in Delfzijl.

Voor het jaar 2014 hebben wij alweer verschillende optredens in de agenda staan, deze kunt u ook terug vinden op onze website www.cmv-dindua.nl

Alvast een datum om in u agenda te noteren: 14 februari is onze jaarlijkse donateurs avond in Pro Rege met medewerking van de toneelgroep uit Bierum.

Lijkt het u wat om ook te komen spelen bij Dindua dan kunt u een kijkje komen nemen op onze repetitieavond op donderdag van 19.30-21.30.           Neem van te voren wel even contact op met Tina de Haan 0596-591630, we hebben ook nog wel eens een optreden op een donderdagavond en het zou zonde zijn als u voor dichte deur komt te staan.

De leden en het bestuur van christelijke mondharmonica club Dindua wenst iedereen een goed en muzikaal 2014 toe!

Dorpsagenda