Feestelijke bingo avond weer een daverend succes

Feestelijke bingo avond weer een daverend succes tijdens feestweek Spijk.
Wat weer een succes een week geleden, het dorpshuis in Spijk was voller dan ooit. De feestelijke bingo avond van Bloemen- en Plantencentrum “Bie de Jongens “ was weer een enorm succes. Nadat de toegangskaarten een half jaar geleden binnen 2,5 uur waren uitverkocht wisten we nog niet dat het evenement zo’n daverend succes zou worden. De avond werd afgesloten met een verrassingsbezoek door de welbekende Groningse artiest Pieter van der Zweep, hij zorgde ervoor dat de polonaise nog werd ingezet.

We maken ons nu al op voor de feestelijke muziekavond, ter ere van het 10-jarig bestaan, waarbij Jannes, Burdy en Kevin Parré optreden. Deze avond vindt plaats op vrijdag 15 november 2024. Een week later sluiten we het 10-jarig bestaan af met de jaarlijkse bingo en tevens een spetterend optreden van de populaire band Ancora. Voor beide avonden zijn nog enkele kaarten beschikbaar, wees er wel op tijd bij. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 te Spijk of telefonisch te reserveren 06-57551146 , betaling dan via een tikkie.

Bloemen- en Plantencentrum Bie de Jongens
Ron en Klaas-Jan

Dorpsagenda