Marktplaats Spijk 2022

Geweldige koopjes! Fantastische spullen! Wie maakt ons los!? Koopjes in het hele dorp!! Zegt het voort!!

Op zaterdag 3 september 2022 is er weer een “Marktplaats Spijk”. Maak van je eigen oprit een marktkraam! Verkoop de kampeerspullen die niet meer nodig zijn of al die boeken die uitgelezen zijn tijdens de vakantie. Mest je kledingkast uit om ruimte te maken voor het nieuwe seizoen en verdien wat euro’s aan je zomergarderobe, of bied je zelfgemaakte cup-cakes aan tijdens deze gezellige oprit/schuurverkoop in Spijk.

Iedereen doet mee vanaf zijn eigen oprit. Dit kun je alleen doen of gezellig samen met een aantal buren. Om voor bezoekers duidelijk te maken welke opritten allemaal meedoen vragen wij je om je via: MarktplaatsSpijk@hotmail.com aan te melden. Zet in je aanmelding wie je bent, vanaf welk adres je meedoet en wat je (ongeveer) verkoopt. Stichting Dorpsbelangen zorgt dan voor een overzichtelijke deelnemerslijst.

Deelname is voor eigen risico en er zijn geen kosten aan verbonden.

Aangezien het nog volop vakantie is zijn de bestuursleden van Dorpsbelangen wat wisselend aanwezig of nog afwezig in verband met vakantie. Om die reden kunt u eventuele vragen over deze dag ook het beste stellen via marktplaatsspijk@hotmail.com

Nina Mertens
Stichting dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda