Oud papier info en planning 2024

Beste dorpsgenoten,

Denkt u eraan de oud papier container met de handvaten naar de weg toe te zetten en op dezelfde verzamelplaats neer te zetten als de huisafval containers*? De inzameling van het oud papier vindt om de 6 weken plaats.

Voor 2024 zijn de ophaaldagen (zaterdag) vanaf 8:30 tot 12:30 uur:
20 januari
2 maart
13 april
25 mei
06 juli
17 augustus
28 september
9 november
21 december

De containers dienen neergezet te worden op de reguliere containerverzamelplaatsen. Dat is de plek waar u normaal gesproken ook uw groene (gft) en/of grijze (huishoudelijk afval) container plaatst. Voor de oud papier container geldt dat deze geplaatst wordt met het handvat/wielen naar de weg. Zo kunnen de lopers makkelijk de container naar de kraker slepen.

*Bewoners van ‘t Loug graag de containers aan de Hoofdweg Zuid (hoek ‘t Loug), Spaarbankweg of Achteromweg neerzetten, de chauffeur met kraker kan/mag niet op ‘t Loug komen.

Heeft u een vraag  of opmerking omtrent het ophalen van het oud papier dan kunt u een e-mail sturen naar de ouderraad or-tmaar@ommeriek.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking

O.R. Kindcentrum ‘t Maar

Inmiddels is KC ‘t Maar opgehouden met oud papier lopen wegens gebrek aan vrijwilligers. VV Poolster gaat nu het oud papier ophalen. Zie info:

VV Poolster gaat oud papier ophalen in Spijk

Dorpsagenda