Gezellige nieuwjaarsvisite met Pubquiz

Op donderdagmiddag 4 januari jl. kon Elsbeth Tebbes een goed gevulde zaal welkom heten in het Spiekhoes. Na het uitwisselen van goede wensen voor het komende jaar, gaf ze het woord aan Willie en Betsie, die de leiding hadden van de Pubquiz. De dames hadden een aantal pittige vragen bedacht over de meest uiteenlopende onderwerpen, die de aanwezigen in groepjes van vier moesten beantwoorden. Na elke tien vragen was er een pauze, waarin we werden getrakteerd op o.a. Nieuwjaars rolletjes, boerenjongens en advocaat met slagroom.


Bij de prijsuitreiking bleek de roze groep de poedelprijs te hebben gewonnen, de rode de 1e prijs en de mintgroene en de groene respectievelijk de 2e en 3e prijs. Aan alle winnaars werden mooie, door Willie gemaakte prijzen, uitgereikt. 
Nadat Willie en Betsie bedankt werden met een bloemetje, konden we nog even napraten onder het genot van een drankje met een warm en koude hapje. 
Omdat onze Midwinterhoornblazer Hanny Gerritsen ziek was geworden, kreeg zij ook een bloemetje thuisbezorgd.


We kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige middag, die voor herhaling vatbaar is!

Ontmoetingsgroep 55+ Spijk
Henny Koop

Dorpsagenda