Meld je aan voor de Spijkster Jaarmarkt 2024

Zaterdag 25 mei zal de 35e Spijkster Jaarmarkt georganiseerd worden!

Wilt u hier ook graag als standhouder bij zijn, dan kunt u zich aanmelden via deze link.

Om ervoor te zorgen dat er in 2025 ook weer een jaarmarkt georganiseerd gaat worden zijn wij op zoek naar 2 nieuwe commissieleden. Momenteel zijn de functies als volgt verdeeld. Marloes, Caroliena en Monique houden zich bezig met het uitnodigen van de standhouders, facturatie en bewaking van de geldstromen, pr werkzaamheden, bedenken van extra activiteiten etc. Marcel houdt zich voornamelijk bezig met de vergunningaanvraag en is verantwoordelijk voor alle hand en -spandiensten, het plaatsen en weghalen van de aankondigingsborden. Het organiseren van een groep sterke mensen voor het op- en afbouwen van de kramen. Op de dag zelf zorgen we met elkaar dat alles logistiek in goede banen wordt geleid. Ter ondersteuning van deze activiteiten kunnen wij nog 2 mensen goed gebruiken. Wij hopen dan ook onze commissie binnenkort uit te breiden.

Mocht het ons als commissie niet lukken om versterking te krijgen, dan bestaat de kans dat wij in de toekomst afscheid zullen moeten nemen van de Spijkster Jaarmarkt.

Jaarmarktcommissie Spijk
Marcel, Marloes, Caroliena, Monique

Dorpsagenda