Themamiddag 55+

Uitnodiging
Op donderdagmiddag 2 maart a.s. om 14.30 uur is onze dorpsgenoot Adri van Kooten te gast bij de Ontmoetingsgroep 55+ in het MFC. Adri is een verwoed vogelaar, kweekt zelf vogels en is keurmeester bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Daarnaast heeft hij boeken geschreven over vogels en schrijft hij ook maandelijks artikelen in diverse vogelbladen. Maar zijn grootste hobby is misschien wel het maken van reizen over de hele wereld met als doel het bestuderen van bijzondere vogels in hun natuurlijke leefomgeving. Zo heeft hij o.a. al rondgereisd in Curaçao, Australië, Zuid-Afrika, Costa Rica, Gambia en Madagaskar.Op 2 maart neemt hij ons m.b.v. een PowerPointpresentatie (met foto en filmfragmenten) mee naar Costa Rica en behalve prachtige vogels zult u natuurlijk ook de mooie natuur van dat land te zien krijgen.

We hopen jullie op 2 maart te mogen begroeten, opgave is niet nodig, je kunt gewoon gezellig binnenlopen!

Ontmoetingsgroep 55+

foto: Adri van Kooten

Dorpsagenda