Nieuwjaarsvisite 2024 met pubquiz

Op donderdagmiddag 4 januari a.s. is er in het Spiekhoes van 14:30 tot 16:30 uur de Nieuwjaarsvisite van de Ontmoetingsgroep 55+ Spijk. De invulling van deze middag wordt verzorgd door Willie en Betsie met een gezellige pubquiz voor iedereen. Je hoeft je niet op te geven, bij binnenkomst word je in groepjes ingedeeld. Er worden vragen gesteld over allerlei onderwerpen en wat de één niet weet, dat weet de ander wel! En er zijn leuke prijzen te winnen.

En omdat het ook onze Nieuwjaarsvisite is, gaat ondertussen de thee en koffie rond met rolletjes of kniepertjes., met of zonder slagroom. Dit alles gevolgd door een glaasje boerenjongens of een advocaatje, waarbij er warme en koude hapjes worden geserveerd.

Voor deze feestelijke middag betaal je alleen het normale koffiegeld aan het Spiekhoes, de rest word je aangeboden door de Ontmoetingsgroep55+Spijk. Kom vooral wat eerder, want dan kun je bij binnenkomst nog even genieten van het Midwinterhoornblazen van Hanny Gerritsen!

We hopen veel 55+Spijksters te mogen begroeten op deze gezellige middag en als je nog geen 55+ bent, ook dan van harte welkom!

Update 2 januari 2024:
Helaas is Hanny Gerritsen ziek en kan niet bij de entree van de nieuwjaarsvisite blazen.

De nieuwjaarsvisite met de pubquiz gaat natuurlijk gewoon door!

De Onmoetingsgroep 55+ Spijk
Henny Koop

foto: Myriams-Fotos via Pixabay

Dorpsagenda