Boekbespreking Sonny Boy van Annejet van der Zijl

Boekbespreking Sonny Boy van Annejet van der Zijl in de bibliotheek van Spijk.
Woensdag 29 november jl. hebben we in de bibliotheek van Spijk met een groep dames van de leeskring Spijk en andere belangstellende lezers uit het dorp, het boek Sonny Boy besproken. Corine Bossink was hierbij aanwezig namens de bibliotheken van de gemeente Eemsdelta.

Dit boek was voor iedereen gratis beschikbaar gesteld door de bibliotheek in het kader van de landelijke actie: Heel Nederland Leest. Het werd een geanimeerd gesprek, mede door de indringende inhoud van het boek, waarvan de 1e druk al in 2004 verscheen, maar waarvan de inhoud helaas nog steeds actueel is vandaag. Kortgeleden werd de film Sonny Boy nog op NPO 3 uitgezonden. Corine vertelde kort iets over de jaarlijkse actie, die bedoelt is om het lezen in ons land te bevorderen en de andere aanwezigen konden kennis maken met de leden van de leeskring van hun dorp.

De bibliotheek en leeskring van Spijk
Henny Koop

Dorpsagenda