Informatieavond ‘Besluit Hogere waarde geluid’ Oostpolder/Eemshaven

Informatieavond ‘Besluit Hogere waarde geluid’

Wij willen u van harte uitnodigen voor een belangrijke informatieavond over het Besluit Hogere waarde geluid dat van invloed kan zijn op uw woonsituatie. Deze avond is speciaal bedoeld voor u als huiseigenaar bij wie een hogere geluidswaarde toegekend zal worden, dan nu het geval is. De gebiedsontwikkeling Oostpolder heeft als gevolg een toename van bedrijven in de Eemshaven en Oostpolder.

Wat kunt u verwachten op deze avond?
Wij denken dat dit onderwerp belangrijk is voor u en uw woonsituatie. Uw aanwezigheid op deze informatieavond stellen we dan ook zeer op prijs. Dit is een kans om meer te weten te komen over de aanstaande veranderingen en om uw vragen te stellen. Bovendien willen wij u informeren dat de presentatie deze avond ook via een livestream te volgen is en op video wordt vastgelegd. Als u niet in staat bent om persoonlijk aanwezig te zijn, kunt u de presentatie en video later terugkijken op onze website: www.hetdigitalediggelschip.nl.

Wilt u ons uiterlijk maandag 27 november laten weten of u komt? Wij kunnen de avond dan goed voorbereiden. U kunt ons bereiken via oostpolder@provinciegroningen.nl of telefonisch via Janet Oldeman (06 150 68 229)/Petra Wetterauw (06 527 61 695).

Wij hopen u op donderdag 30 november a.s. te mogen verwelkomen, zowel persoonlijk als via de livestream en samen te werken aan een helder begrip van de situatie en de mogelijke vervolgstappen.

-Een informatieve presentatie over de betekenis en de achtergrond van het besluit tot Hogere waarde geluid.

-Uitleg over wie dit besluit neemt en waarom het noodzakelijk is voor de regio.

-Vooral, wat betekent dit specifiek voor u en uw woonsituatie.

-Inzicht in de procedures die hierbij horen en hoe we hierover met u in gesprek gaan.

-Een toelichting op de hoogte van de vastgestelde hogere geluidswaarde voor uw woning, die u binnenkort in de vorm van een brief (beschikking) in uw brievenbus zal ontvangen.

-Daarnaast willen we benadrukken dat de vervolgstappen maatwerk vereisen. Dit betekent dat we in de toekomst individuele gesprekken zullen voeren om samen met u te bespreken wat de hogere geluidswaarde concreet in uw geval betekent en welke maatregelen er eventueel genomen moeten worden.

Wanneer: 30 november 2023
Tijd: 19:15 – 21:30 uur
Locatie: Nijlicht, Schildweg 16, Eemshaven

foto: Linda Scheltens Eemshaven/industrie 14-01-2021

Dorpsagenda