Heel Nederland Leest! Sonny Boy

November is de landelijke Leesmaand en het thema is Heel Nederland Leest!

Voor de leesliefhebbers van Spijk, liggen er de hele maand november in de bibliotheek gratis exemplaren van het boek “Sonny Boy” van Annejet van der Zijl, een indringend boek dat speelt voor en in de 2e wereldoorlog. Jullie kunnen dit boek daar gratis halen en thuis gaan lezen. De bieb is in de school en is open op maandagmiddag van 14.30 -17.00 uur en woensdagmiddag van 12.30-15.00 uur.

Op woensdagmiddag 29 november a.s. van 13:00-15.00 uur ben je dan van harte uitgenodigd in de bieb om, onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers, dit boek samen te gaan bespreken. Dit gebeurt in samenwerking met de Leeskring van Spijk, waarvan de leden ook aanwezig zijn om het geheel te begeleiden.

Wil je je nog beter voorbereiden, volgende week woensdag 15 november a.s.draait de film Sonny Boy in de bibliotheek van Delfzijl van 1400-17.00 uur: ook gratis toegang!

De wintermaanden staan weer voor de deur, bij uitstek geschikt om weer eens een boek te lezen! En wat is nu gezelliger dan er daarna met een groepje mede lezers samen over door te praten!

Van harte welkom op 29 november in de bieb!
De bibliotheek en de Leeskring van Spijk nodigen jullie uit!

Henny Koop

foto: Biblionet Groningen

Dorpsagenda