Kerstworkshop 2023 Bie de Jongens

Kerstworkshop “Bie de Jongens”
Zin om te freubelen? Het kan weer bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” te Spijk. Op maandag 11 december , dinsdag 12 december, woensdag 13 december = vol (op bedrijfslocatie), donderdag 14 december en vrijdag 15 december organiseren wij weer onze jaarlijkse kerstworkshop.  Dit jaar maken we een groot kerstarrangement, incl. verlichting , op een hoge glazen vaas die je na de kerst goed kan gebruiken voor een mooi veldboeket van “Bie de Jongens” 

We gaan in groepsverband aan de slag met natuurlijke materialen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle kerstambiance. Lijkt het u leuk om met vriend/vriendin , buurvrouw/buurman , collega of ex collega of alleen te gaan freubelen, zodat u aan het einde van de avond met wat leuks naar huis gaat en terug kan kijken op een geslaagde avond? Wat wij belangrijk vinden op zo’n avond is de gezelligheid en creativiteit en elkaar helpen waar nodig…. Na afloop van de workshop kunt u “afterwork shoppen “ , lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief. Wie wil dat nou niet ? Lijkt het u leuk om lekker creatief bezig te zijn en ondertussen een gezellige avond te hebben, we hebben nog enkele plaatsen vrij, vraag naar de mogelijkheden.

Deze avond mag u uw eigen gereedschap meebrengen (mes/ kniptang/ lijmpistool en een goed humeur), heeft u dit niet in huis dan is dat geen punt en zorgen wij hiervoor.

Let op : Wees er op tijd bij , de reserveringen komen al vlot binnen. 

Workshop locatie/tijden 
Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 9909AR Spijk 
Tijd: 19:30 uur tot 22:00 uur 
Kosten: € 35,00 inclusief alle materialen , hapje en drankje. 
Voor vragen of opgave : ( opgave = definitief nabetaling ) 
Info@biedejongens.nl www.biedejongens.nl ( contact formulier ) 
of 06-57551146 

Om te noteren in uw agenda : Winterwonderland Spijk: maandag 13 november tot zaterdag 23 december.

Ron en Klaas-Jan
Bie de Jongens

 

 

Dorpsagenda