Wie komt onze Volksdansgroep Spijk versterken?

Volksdansgroep Spijk
Voor iedereen is het goed om in beweging te blijven, maar vooral ook voor ouderen. Zo is in het verleden de Volksdansgroep ontstaan. Volksdansen is een plezierige manier van bewegen. Je hoeft er niet lenig voor te zijn. Het is genoeg als je tot 4 kunt tellen, weet wat links en rechts, voor en achter is. En natuurlijk moet je je benen nog op kunnen tillen.

Officieel zijn we een gemengde groep van vrouwen en mannen. Helaas, als een mannelijk lid wegens ziekte, ouderdom of door overlijden af moest haken, dan meldde zich geen nieuwe man. Zo bestaan we nu nog maar uit alleen vrouwen. We dansen op de tweede en vierde donderdag van de maand o.l.v. Clary Koop. We beginnen om 14:30 uur. Twee blokjes van 30 minuten met 15 minuten pauze. De contributie is € 4 ,00 per maand. De kosten voor de verplichte consumptie is voor eigen rekening.

Wie van de lezers, man/vrouw durft het aan om onze groep te versterken? Kom anders eerst eens even kijken, even proefdraaien!

Graag zien we u tegemoet op donderdag 14 september om 14.30 uur in het Spiekhoes.

Namens het bestuur,
Wike Spoelstra-Postmus

Dorpsagenda